Einxhel duket se nuk po mësohet dot me faktin se Dagz është larguar nga ajo shtëpi.

Në një bisedë me Monikën ajo ka treguar se Dagz ishte motivimi që i jepte forcë në lojë.

“Gjithmonë më thoshte që ti duhet të rrish sepse njerezit marrin forcë nga ty, frymëzohen. Por e vërteta ka qenë komplet ndryshe. Ishte ai që më jepte forcë mua. Unë nuk jam mësuar të qëndroj këtu pa atë, por besoj se na presin gjëra shumë të bukura jashtë”,- tha ajo.

Nga ana tjetët Monika u përpoq ta këshillonte që të ketë më shumë energji dhe vëmendje tek loja e saj tanimë që partneri i saj është eleminuar.

Top Channel