“Vëllai i Madh” i kërkon që ata të organizojnë një spektakël në të cilin do të ketë ndarje çmimesh.

Ata do të zgjedhin se cili do të jetë prezantuesi ose prezantuesja.

Spektakli duhet të ketë balet,këndim dhe humor.Performancat do të jenë pëshëndetëse në pritje të çmimeve të cilat nuk kanë të bëjnë me këto performanca.

Pasi të kenë bërë gati skaletën e spektaklit “Vëllai i Madh” do ti thërrasë në dhomën e rrëfimit një e nga një.Në letër do të kenë emrin e tyre dhe kategoritë e çmimeve përkrah të cilave do të vendosin emrin e një banori.

Top Channel