Dagz la shtëpinë spektaklin e mbrëmshëm si pasojë e një televotimit të dyfishtë.

Kjo gjë duket se ka lënduar tepër gazetaren e cila nuk po mësohet dot pa prezencën e Dagz.

Einxhel është zgjuar e përlotur duke përqafuar e mërzitur një jastëk të cilit i kishte veshur bluzen e Arbrit.

‘’Nuk jam mësuar pa të në këtë shtëpi, në mëngjes zgjohesha gjithmonë më fjalët dhe puthjet e tij’’,- tha ajo mes lotësh.

Egzona dhe Iliri u përpoqën ta qetësonin duke i shpjeguar se rregullat e lojës nuk i shmangin dot edhe të tilla ngjarje.

Top Channel