Donaldi ka folur me Beatrix për nominimin.

Mund të dal dhe unë,nuk e di si është parë këto dy  javë”,tha Donaldi.

Pse si janë parë këto dy javë?”,e pyeti Beatrix.

“Po ku e di unë si mund të jenë parë,përderisa publiku duartrokiti kur Arbri na nxorri ne të dy në nominim mund të kemi bërë diçka keq”,tha Donaldi.

Top Channel