Protestuesit kanë arritur të ngjiten në katin e 2 të PD, por janë sprapsur shpejt.

Ndaj tyre është hedhur solucion dhe mjete të forta, nga brenda godinës duke i detyruar të zbresin direkt.

FOTO GALERI
1/24

Top Channel