Sot “Vëllai i Madh” bashkë me miellin OLA dhe OLA BIO i jep një sfidë që të gatuajnë bakllavanë për festa.

Ata do të ndahen në dy grupe,njërin grup e zgjedh Arjola si lidere e shtëpisë dhe tjetrin grup e zgjedh Meridiani.

Grupet duhet te jenë të barabartë,në dispozicionin e tyre është edhe receta speciale që vjen nga kompania “Atlas”.

Grupi fitues do të ketë një shpërblim të veçantë.Njëri grup do të gatuajnë më miellin OLA dhe grupi tjetër me miellin OLA BIO.

Kjo sfidë do të zgjas sot edhe nesër,nesër në darkë duhet të ketë përfunduar.

Top Channel