Në një bisedë me Dagz dhe Einxhel,Antonela i është drejtuar Dagz duke i thënë se ai ka pëlqim të fortë për Einxhel.

“Ti ke shumë pëlqim për Einxhel,Einxhel mund të ketë pak pëlqim për ty por e ka se duket qartë.Ti Dagz je shumë i mirë por me një fjalë të keqe ti i hedh të gjitha poshë”,-tha Antonela.

“Ky i mbledh i mbledh dhe në momentin që i prishet terezia ti thot të gjitha”,-tha Einxhel.

Top Channel