Gjatë spektaklit të sotëm është diskutuar nga banorët një nga çështjet më delikate siç është ajo e alencave dhe grupimeve në shtëpi.

 

Të shumta kanë qenë debatet kur banorët kanë akuzuar njëri-tjetrin për mbështetje dhe grupime.

Në epiqedër të këtyre diskutimeve ka qenë Arjola dhe Monika por a ndihen ata në presion për këtë fakt?

Përgjigja e Arjolës ishte sa pohuese edhe këmbëngulëse.

‘’Kam 5 javë që e duroj këtë presion, ditën dhe natën’’,- tha ajo.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel