Debati i mbrëmshëm me Einxhel duke se ka lënë gjurmë tek Iliri.

Arjola dhe Monika janë përpjëkur mëngjesin e sotëm ta këshillojnë për mënyrën se si mund ta menaxhonte situatën.

‘’Duhet të shmangësh debatet me të, mos e ofendo. Ti dje i fole rëndë asaj por duhet ta kaloje në hështje’’,- tha Arjola.

IlirI nga ana tjetër u përpoq të sqaronte se e humbi kontrollin vetëm kur dëgjoi që në bisedë të përmendej emri i vajzës së saj.

‘’Kur dëgjova që përmendi vajzën unë e humba kontrollin. Nuk i thash asgjë të gabuar ndërsa ajo gatoi gjellën me vjellën time. Gjithësësi ajo bisedë u mbyll aty dhe nuk kam ndërmend ta zgjas’’,-tha ai.

 

Top Channel