Një dhuratë e kthyer mbrapsht nga Sabiani duket se ka ngjallur shumë debat dhe pakënaqësi.

Beatrix përpara disa ditësh i ka dhuruar këngëtarit një shami koke të cilën ai zgjodhi ta kthente mbrapsht mbrëmjen e djeshme.

Këtë veprim Beatrix e mori si një shenjë distancimi nga ana e Sabianit.

“Ng unë ka patur vetëm respekt dhe dashuri. Nuk e kuptova çfarë ndodhi”,-tha ajo.

Beatrix nuk nguroi që ta sqaronte këtë gjë edhe me vetë Sabianin.

“Pse ma ktheve shaminë?”,- e pyeti ajo.

“Mendova që nuk ma kishe falur dhe prandaj i thash Sarës që të ta sillte”,- tha ai.

Top Channel