“Proper Pizza” ka një sfidë për banorët.

Ata do të përgatisin “Proper Pizza” po ndryshe nga menu-ja që njohim të gjithë.
Ata do të ideojnë picën e tyre.

“Proper Pizza ka vendosur që pizza më e mirë do të bëhët pjesë e menu-së së tyre zyrtare duke u quajtuar “Pizza Big Brother Vip”.

Ata do të ndahen në 7 grupe me nga dy persona secili.Dyshet do ti zgjedhin si të dëshirojnë ata.
Pm dhe Dagz janë një konkurent i vetëm.

Ishte rradha e Sabianit dhe Ilirit të përgatisnin picën e tyre.

Do të jenë banorët ata që do të zgjedhin se cila është pica që i pëlqen më shumë.

Të shohim cila do të jetë pica fituese.

Top Channel