Spektaklin e sotëm “Vëllai i Madh” ka vendosur të surprizojë Donaldin me njeriun e tij më të shtrenjtë.

Ai është surprizuar nga vëllai i tij binjak Romeo.

Romeo është ai që i jep kurajo duke i thënë atij se ai është një person shumë i fortë dhe ta shijojë sa më shumë këtë eksperiencë.

“Ti je shumë i fortë,je i zoti i vetes o shok,mos të të haj për asgjë”,- i tha ai Donaldit.

Duket se kjo surprizë e ka lumturuar jashtëmase Donaldin duke ndarë dhe një përqafim të ngrohtë me vëllain e tij.

Top Channel