Edhe ditën e sotme Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit (IKMT) vijon me aksionin për shembjen e ndërtimeve pa leje në pyllin e Sodës dhe në plazhin e Vjetër.

Këtë të enjte aksioni vijon në plazhin e Vjetër ku është shembur një objekt bar kafe me bazë hekuri dhe betoni.

Deri tani nuk ka pasur kundërshtime pasi fillimisht po shemben objektet e braktisura prej kohësh.

Në total 40 objekte që do të shemben gjatë këtij aksioni të IKMT, ndërsa deri më tani janë shembur dy objekte.

Operacioni për shembjen e ndërtimeve pa leje nisi në qershor të këtij viti dhe rifilloi në shtator përgjatë gjithë vijës bregdetare.

Aktualisht veç zonave bregdetare po shemben objekte pa leje edhe përgjatë akseve kombëtare.

Top Channel