Art kundër dhunës/ Ekspozita e fëmijëve me aftësi të kufizuar

25/11/2021 15:31

Rastet e fundit në vendin tonë të dhunës në familje apo ndaj fëmijëve kanë prekur të gjithë shoqërinë shqiptare e sidomos personat me aftësi te kufizuar.

Një pjese e tyre e kanë përjetuar vetë dhunën dhe bullizmin ndër vite prandaj zgjodhën ti thonë jo këtij fenomeni negativ përmes artit me punime te ricikluara.

Kjo ekspozite me mesazhe sensibizilizuese erdhi në kuadër të Ditës Botërore për Eliminimin e Dhunës dhe në Kuadër të Muajit të Fjongos Blu kundër dhunës ndaj fëmijëve.

Top Channel