Semi ka rrëfyer shpeshherë për jetën e saj.

Fëmijëria është një nga fazat më të bukura në jetën e një personi.

Në një bisedë me Fifin ajo ka treguar momente nga fëmijëria e saj dhe se ka qenë një fëmijë shumë i llastuar.

“Kam qenë e përkëdhelur.Punët i bëntë motra se ishte më e madhe se unë.Gjellën e bëntë mami kur vinte nga puna në oren 4 dhe unë i gjeja gati.13 vjec kam jetuar te tezja se kam qenë në lice.Dilja në mëngjes vija masdite,tezja mi bentë gati të gjitha gatimet.Pastaj ishte periudha që u lidha me Bojken. Mami me thot ti kur ti i futesh punëve i futesh me themel,nuk i bën njeri si ty,por ty të kam përkedhelur unë,”-thot këngëtarja.

Fifi nga ana tjetër tregon se nuk ka pasur një fëmijëri aspak të lehtë dhe se i duhet të përballonte shumë gjëra e vetme.

Top Channel