Përveç surprizave dhe debateve, spektakli i sotëm duhet të ketë edhe një të eleminuar.

Pjesa më e madhe e banorëve kanë qenë në nominim duke ulur kështu mundësinë për të parashikuar të larguarin e rradhës.

Pas disa minutash ethe dhe tension, moderatorja Arbana Osmani tregoi emrin e banorit i cili ndërpreu zyrtarisht këtë eksperiencë.

Kledi Hysa është konkurenti i cili hoqi dorë përfundimisht nga çmimi i madh prej 100.000 eurosh.

Top Channel