Spektakli i së premtes ka nisur me një diskutim shumë serioz dhe vendimtar për formatin e emisionit.

Prej ditësh është lakuar në publik, media dhe portale  se në shtëpinë e ‘’Big Brother Vip’’ përdoret celulari smartphone.

Tituj të pafund janë shkruar duke aluduar se konkurentët e ‘’BBV’’ përdorin në mënyrë të fshehtë celularët e tyre.

E gjithë jehona që mori në media kjo çështje kërcënoi seriozisht transparencën e formatit.

Sot u qartësua njëherë e mirë se ajo që komentohet si një celular është në të vërtetë një makinë llogaritësë.

Bëhet fjalë për një llogaritëse të cilën banorët e përdorin për të programuar buxhetin që ata fitojnë javë pas jave gjatë provave javore.

 

FOTO GALERI
1/14

Top Channel