Në ‘’Big Brother Vip’’ shkëmbehet ‘’puthja’’ e parë romantike.

‘’Puthja’’ e shumëpritur ndodhi mes Pajtimit dhe Sarës.

Të dy kanë shfaqur pëlqimin që kanë për njëri-tjetrin por kanë pranuar se njohjen do ta marrin me hapa ta ngadaltë dhe të sigurtë.

Për Sarën një nga frikërat e saj është edhe presioni i kamerave dhe mendimi i publikut.

Në kuadrin e një shakaje, dyshja ka shkëmbyer një puthje romatike por me ndihmën e xhamit të derës i cili nuk i lejoi ata të kishin kontakt.

Edhe pse jo një puthje normale, përsëri ajo i siguroi komentet dhe ovacionet e banorëve.

Koha do të tregojë nëse mes tyre do të ketë një histori dashurie brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

 

Top Channel