Marrëdhënia mes Sarës dhe Pm duket se nuk po shkon shumë mirë kohëve të fundit.

Ishte dhe Fifi ajo që e kishte analizuar këtë gjë duke i thënë Pm se nuk e sheh atë të krijojë një lidhje me Sarën.

“Jam duke analizuar shumë gjëra dhe një nga situatat që kam analizuar është marrëdhënia jote me Sarën.Siç më ka thënë intuita që unë me Granitin nuk mund të kem diçka po ma thot dhe për ty dhe Sarën.Nuk jam duke e parë nga asnjëri.Si shoqe e jotja që jam ndoshta më takon të jap mendimin tim,”-tha ajo.

Top Channel