Mbrëmjen e sotme banorët i janë nënshtruar një sfide durimi.

 

Ata do të luajnë me ‘’Kullën e balancës’’ dhe do të duhet të rrespektojnë sfidat apo pyetjet që janë shënuar poshtë secilës copëz dërrase.

Beniadës iu kërkua të tregonte se cilët janë sipas saj tre meshkujt më tërheqës të shtëpisë.

Tre emrat që ajo zgjodhi ishin Sabiani, Arbri dhe Pajtimi.

 

Top Channel