Vetëm pak orë na ndajnë nga spektakli i shumëpritur i kësaj të marte.

Banorët po marrin kohën e duhur për të gjetur energjinë dhe entuziasmin për mbrëmjen e sotme.

Si shembull Donaldi ka zgjedhur të pushojë pak meqë e pret një natë e gjatë dhe plot tension.

E veçanta e gjumit të tij qëndron tek fakti se sot nuk u zgjua si çdo ditë tjetër.

Ishte Beniada e cila e mbuloi atë me puthje dhe përqafime.

Beniada është një nga të nominuarat  e sotme dhe mbase kjo shprehje dashurie ka ardhur edhe si pasojë e melankolisë dhe frikës se ajo mund të lërë shtëpinë.

Top Channel