Shfaqja e parë në teatrin Migjeni/ Pas dy vitesh pandemi, vendoset në skenë “Kutia e zezë”

06/11/2021 19:54

“Kutia e zezë”  e Paolo Genovese, nën regjinë  dhe përshtatjen e  Fatos Berishës, riktheu për herë të parë pas thuajse dy vitesh artdashësit në teatrin “Migjeni”, i cili ishte i mbyllur për ta për shkak të pandemisë.

“Kutia e zezë” simbolizon celularin, pra teknologjia e cila në një mënyrë po na e kontrollon jetën tonë.

Brenda tregimit ka elementë komikë që reflektojnë problemet e shumta të  shoqërisë tonë moderne.

Top Channel