Veprimet e fundit duket se kanë bërë banorët të dyshojnë për “pafajësinë” e Beniadës.

 

Dje ajo vendosi t’i bëjë një lojë Arditit, duke u shtirur se po xhelozonte këtë të fundit.

Kjo gjë duket se ka nxjerrë në pah një anë të karakterit të Beniadës që nuk e kishte treguar më parë.

Për këtë arsye, Iliri dhe Sabiani kanë diskutuar me njëri-tjetrin duke rënë dakort se Beniada sapo ka nisur lojën e saj.

“Është një ajo, dje nisi të bënte filma dhe telenovela. E prisja”,- tha Iliri.

Top Channel