Piktorët frymëzohen nga Dardha/ Edicioni i 11 i kolonisë ndërkombëtare të arteve

27/10/2021 15:28

Dardha është kthyer në frymëzimin e piktorëve nga vende të ndryshme të botës të cilët janë bërë pjesë e Kolonisë Ndërkombëtare të Arteve Figurative “Ditët e Mios”.

Teksa çdo vit vijnë në Korçë për të parë dhe hedhur në telajo pamjet që ishin muzë frymëzimi edhe për piktorin e popullit Vangjush Mio, peizazhi në fshatin turistik mbetet ndër më të bukurit falë kombinimit të ngjyrave që natyra krijon sidomos në vjeshtë dhe për piktorët emocionet janë të veçanta.

Kolonia Ndërkombëtare e Arteve Figurative “Ditët e Mios” zhvillohet për të 11-in vit radhazi në qytetin juglindor dhe sjell piktorë nga vende të ndryshme të botes që hedhin në telajo ngjyrat e vjeshtës të Korçës apo rrethinave të saj

Top Channel