Sërish ndërprerje të energjisë, OSHEE njofton zonat e kryeqytetit ku po kryhen punime

26/10/2021 18:05
Foto ilustruese

Punimet për mirëmbajtjes e rrjetit të energjisë elektrike do të zhvendosen nesër në Vorë dhe Valias.

OSHEE njofton se nga ora 09:30 deri në orën 13:30, pa energji do të jenë pjesërisht shtëpitë dhe bizneset në Rinas, në Cerek, Bruk dhe Prezë.

Top Channel