Shumica shohin sot këtë pamje të Durrësit…

Kjo sepse qyteti i lashtë i përmendur hershëm në dokumenta është përpirë…Jo nga pushtuesit që këtu kanë zbritur bollshëm gjatë historisë, por nga shumëkatëshit e betonit…Në themelet e shumë prej këtyre pallateve dergjen rrënoja arkeologjike…

Një dokumentar me fakte tronditëse… Si u zhdukën shumë gjymtyrë të Durrësit të vjetër? Çfarë mbijeton ende në bodrumet e disa pallateve? Të fshehtat, të pathënat, heshtja…. Do të sjellim si kurrë më parë historinë dhe Durrësin e vërtetë, atë të kohës së shkuar, por edhe të sotmin… Mos humbisni videon e plotë të këtij dokumentari.

Top Channel