Për disa ditë me rradhë, banorët të ndarë në çifte ju përgjigjën pyetjeve të përcaktuara nga përzgjedhje rastësore.

Kjo u konsiderua nga ‘’Vëllai i Madh’’ si një provë sinqeriteti.

Shumë prej banorëve kanë rrëfyer ngjarje tepër emocionuese dhe të rëndësishme të jetës së tyre.

Çifti që do përzgjidhej nga publiku si më të sinqertët, do të fitonin edhe një surprizë nga ‘’Big Brother Vip’’.

Çifti më i përzgjedhur u zgjodh Iliri dhe Arjola të cilët përfituan një natë me jakuzi dhe shampanjë.

Ata ja deleguan këtë mundësi Fifit dhe Granitit por gjithashtu e refuzuan.

Si përfundim këtë mbrëmje do ta shijoje Semi dhe Donaldi.

 

Top Channel