Mësim në pandemi. Gati tre variantet/ Debate në Kuvend mes ministres së Arsimit dhe deputetëve të PD

13/10/2021 19:33

Edhe pse është java e tretë e vitit të ri shkollor, Ministria e arsimit ende nuk ka publikuar të dhënat zyrtare të numrit të nxënësve që janë ulur në bankat e shkollës.

Ndërsa tha në Komisionin e edukimit ku ishte thirrur në seancë dëgjimore për masat e marra në institucionet arsimore, se regjistrimet nuk kanë përfunduar.

Ministrja Kushi sqaroi se janë gati skenarët dhe mësuesit në rast të përkeqësimit të situatës së covid-19.

Sherri i dy mësueseve të gjimnazit ÇAJUPI krijoi debate edhe mes opozitës dhe mazhorancës gjatë seancës dëgjimore me ministren e arsimit.

Top Channel