Formula e ‘’Big Brother Vip’’ përcakton se disa prej banorëve duhet të nominohen dhe të kalojnë në televotim për tu eleminuar njëri prej tyre.

Këtë herë kjo proçedurë ndodhi pak më ndryshe se zakonisht.

Në spektaklin e një jave më parë, banorët zgjodhën të preferuarit e tyre të cilët automatikisht fituan imunitetin.

Pjesë e kësaj zgjedhje u bë edhe publiku u bënë edhe opinionistët por gjithashtu edhe publiku të cilët shpëtuan Palomën dhe Granitin.

Banorët e mbetur, produksioni vendosi që automatikisht të kalonin në nominim duke rrezikuar daljen nga shtëpia e ‘’Big Brother Vip’’.

Këta banorë janë: Elhaidi, Sheila,Arditi, Sabiani dhe Beniada

Top Channel