Artistët e rinj lezhjanë/ Vënë në skenë pjesën teatrale “Gratë në Asamble”

10/10/2021 11:38

Trupa Amatore “Ditiramb” solli në skenën e pallatit të kulturës në Lezhe komedinë “Gratë në Asamble” që ishte premiera e katërt nga kjo trupë. Shfaqja u vu në skenë nga regjisori Alket Bushi dhe skenën ua besoi të rinjve nga Lezha.

Trupa që solli në skenë shfaqjen i përket qytetit të Lezhës dhe përbëhet nga të rinjtë e saj, që me talentin e tyre mbushën sallën e Pallatit të Kulturës.

Tashmë dhe Lezha ka trupën e saj teatrale, që synon pasurimin e jetës kulturore ku kohët e fundit ka filluar të marrë jetë nga këto talente.

 

Top Channel