Zjarri në kodrat e fshatit Kashar në Tiranë ka rrezikuar shtëpitë e banorëve.

Fatmirësisht nuk ka të lënduar dhe situata është drejt normalizimit.

Situata është ripërsëritur, pasi në këtë kohë vetë banorët i vënë zjarrin tokave.

Por situata ka dalë jashtë kontrollit duke rrezikuar edhe jetën e tyre.

Top Channel