Nevina Shtylla ka qenë e ftuar në “Goca dhe Gra” në Top Channel.

Ajo ka folur për rubrikën e saj më të re në E diell “Shoku ynë Tili”. Por veç detajeve, Olesia, Krista, Tea dhe Fatma nuk mund të rrinin pa e pyetur se çfarë kritikash ka i dashuri teksa e sheh në ekran.

Ndonëse Nevina është përpjekur ta anashkalojë këtë pyetje, sërish nuk i ka shpëtuar.
Më thotë që duhet të jem më e afërt me fëmijët”, ka treguar ajo.

Ajo u shpreh se mendon për fëmijë por nuk është në planet e shpejta, sepse tani ka Rokon, qenin e saj fiks si djalë.

Për më tepër ndiqni episodin e plotë:

Top Channel