Festival filmi në Shkodër/ “Ekrani i artit” nisi në teatrin Migjeni

10/09/2021 15:34

Edicioni i katërt i festivalit të filmit “Ekrani I Artit” nisi nga teatri “Migjeni”.

Disa nga filmat e përzgjedhur janë nga festivalet më të famshme të filmit europian.

Pas teatrit, 3 netët e tjera, “Ekrani i Artit” do të udhëtojë në oborret karakteristike të familjeve shkodranë.

I lindur në Firence, si një projekt që kërkon të promovojë lidhjet midis artit bashkëkohor dhe kinemasë, ishte Adrian Paci i cili në bashkëpunim me “Lo Schermo dell’arte” solli në Shkodër dhe në Shqipëri për herë të pare festivalin e filmit I cili tashme po kthehet në një tradite.

Top Channel