Bateristi i Rolling Stones, Charlie Watts, i cili i ndihmoi ata të bëheshin një nga grupet më të mëdhenj në rock ‘n’ roll, ka vdekur në moshën 80 -vjeçare. “Me trishtim të madh njoftojmë vdekjen e të dashurit tonë Charlie Watts,” thuhet në një deklaratë.

“Ai vdiq paqësisht në një spital në Londër më herët sot i rrethuar nga familja e tij.” Thuhet se ai ishte “një burrë, baba dhe gjysh i dashur” dhe “një nga bateristët më të mëdhenj të brezit të tij”. Lajmi vjen javë pasi u njoftua se Watts do të humbasë datat e turneut të grupit në SHBA për t’u shëruar nga një procedurë mjekësore e paspecifikuar. Watts u trajtua më parë për kancerin në fyt në 2004.

Ai kishte qenë anëtar i Stones që nga janari i vitit 1963, kur u bashkua me Mick Jagger, Keith Richards dhe Brian Jones në grupin e tyre fillestar.

Top Channel