Një i ri nga Kalifornia i cili u tall me vaksinat Covid-19 në mediat sociale ka vdekur pas një beteje njëmujore me virusin.

Stephen Harmon,  kishte qenë një kundërshtar i zëshëm i vaksinave, duke bërë një seri ‘shakash’ rreth mos vaksinimit.

“Kam 99 probleme, por një vaksina nuk është një e tillë”, -shkruante 34-vjeçari për 7,000 ndjekësit e tij në qershor.

Ai u kurua për pneumoni dhe Covid-19 në një spital jashtë Los Angeles, ku vdiq të Mërkurën.

Në ditët përpara vdekjes së tij, Z. Harmon dokumentoi luftën e tij për të qëndruar gjallë, duke postuar fotografi të tij në shtratin e tij të spitalit.

“Ju lutemi lutuni të gjithë, ata me të vërtetë duan të më intubojnë dhe të më vendosin në një ventilator,” tha ai.

Top Channel