Video/ Bashkëpunimi i shumëpritur, Elvana Gjata dhe Yll Limani publikojnë këngën e tyre

18/07/2021 03:43

Këngëtarja Elvana Gjata dhe këngëtari nga Kosova, Yll Limani kanë publikuar bashkëpunimin e tyre të titulluar “E di X Marre”.

E në momentin që bashkëpunimi bëri mbi 100 minuta nga postimi në youtube, arriti të marrë afër 80 mijë klikime.

Të dy artistët kanë vendos për t’ia ofruar adhuruesve të tyre këtë bashkëpunim të cilin e kanë ndarë në dy pjesë. Në pjesën e parë këndojnë këngën “e di”, në një hapësirë të brendshme. Kurse pjesa tjetër “Marre”, dallon sikur me tekst, ashtu edhe me klip.

Top Channel