Në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 90 pacientë nga COVID-19. 

Prej tyre, 44 janë të konfirmuar si  COVID-19 pozitivë, 53 me oksigjeno-terapi dhe 2 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka treguar se “Në QKUK janë të shtrirë 82 pacientë, 37  të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, 50  me oksigjeno-terapi dhe 2 në gjendje të rënduar shëndetësore”.

Njoftimi i plotë i ShSKUK:

Në QKUK janë të shtrirë 82 pacientë, 37  të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, 50  me oksigjeno-terapi dhe 2 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave.

Klinika Infektive, 37  pacientë.

Klinika e Pulmologjisë, 45 pacientë.

Në  tre spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 8  pacientë.

7  të konfirmuar pozitivë.

3 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme.

Spitali i Gjakovës, 2  pacientë.

Spitali i  Prizrenit, 1 pacient.

Spitali i Gjilanit, 5 pacientë.

Top Channel