Tri diej në qiell/ Turistët shokohen me fenomenin e çuditshëm që ndodh (Pamjet)

17/07/2021 19:29

Tri diej në qiell mund të jetë një fenomen që ndodh vetëm në një planet tjetër në Univers dhe jo në planetin ku jetojmë, Toka.

Një fenomen spektakolar është regjistruar në videon e mëposhtme, ku një sipërfaqe me borë shihen tre diej vezullues.

Një në mes dhe dy anësorë shfaqen në qiell duke i bërë turistët të çuditen.

Ky fenomen shkaktohet nga kristalet e akullit mbi të cilat drita thyhet në përputhje me rrethanat. Në mënyrë që ata të shfaqen në qiell, kristalet e akullit duhet të kenë një formë gjashtëkëndore.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel