Ekspozita e studentëve të Shkodrës organizohet nga departamenti i arteve në “Luigj Gurakuqi”

13/07/2021 19:55

Punimet me të mira të studenteve te departamentit të Arteve në Universitetin “Luigj Gurakuqi” gjatë gjithë vitit akademik,  u promovuan përmes një ekspozite të çelur në galerinë e arteve në Shkodër.

Janë  të gjitha rezultat i punës së realizuar në lëndë dhe teknika të ndryshme si, piktura, vizatime, grafika, fotografi, instalacione etj.

Pandemia ka ndikuar edhe tek punimet e te rinjve. Një pjese e tyre, ishin te frymezuara nga menyra se si koronavirusi, ndikoi tek jeta e përditshme.

Ekspozita u kurua nga pedagogët Ikbale Bushati dhe Sidi Kanani.

Top Channel