Një pushues është shpëtuar sot në plazhin e Shëngjinit nga një roje bregdetare, i cili rrezikoi të mbytej.

Bëhet me dije se vrojtuesi i plazhit Robert Neçaj ka parë një burrë të kthyer përmbys duke pirë ujë, dhe menjëherë ka ndërhyrë për t’i dhënë ndihmën e parë nëpërmjet reaniminit kardio-pulmonar, duke e rikthyer atë në jetë.

Ndërkohë për ndihmë më të specializuar kanë mbërritur edhe autoambulanca duke e dërguar në spitalin e Lezhës.

Top Channel