Sotir Tafili menaxhon prej 15 vitesh një strukturë shërbimi në plazhin e Nartës.  Këtë vit aplikoi në e-albania për të shfrytëzuar të njëjtën hapësirë, por që ishte skualifikuar e mësoi kur policia shkoi dhe i sekuestroi çadra e shezlongë.

Tafili e konsideron biznesin e tij të rregullt  dhe  ka 12 punonjës të siguruar.

(Situatën e quan të frikshme nëse ai duhet ta lirojë hapësirën për të tjerë që përfliten se duan ta shfrytëzojnë atë jashtë çdo kriteri. Dua ta zgjidhë shteti se nuk dua të përsëritet një rast si i Velipojës).

një tjetër parcelë ku operon Dritan Koçiraj kanë të njëjtin paralajmërim. vëllai i tij thotë se janë kërcënuar.

Në plazhin e Zvërnecit operojnë rreth 60 subjekte, prej të cilave policia dje gjeti të parregullt pa leje dytë tillë.

Top Channel