4.2 miliardë njerëz po përdorin mediat sociale në ditët e sotme, thonë studiuesit.

Ndërsa kalojmë kohën tonë duke parë, kërkuar dhe duke lundruar në internet, ne përjetojmë më pak ndërveprime jashtë botës online.

Kështu, 7.86 milion njerëz po përdorin aplikacione takimesh në internet, duke shpresuar të gjejnë dashuri.

Por a është në të vërtetë e mundur të gjesh dashuri të vërtetë në internet?

Siç rezulton më poshtë është.

FOTO GALERI
1/10
Në vitin 2018, Nick Jonas dhe Priyanka Chopra kishin jo 1 por 2 ditë martese - një ceremoni perëndimore e para, e ndjekur nga një martesë tradicionale hindu. Romanca që çoi në një martesë përrallore filloi me Jonas që i dërgoi Chopra një Twitter DM. "Unë jam duke dëgjuar nga disa miq të përbashkët që duhet të takohemi", shkroi Jonas, dhe pjesa tjetër është histori.

Top Channel