Rreth 20 vjet më parë, bota u hipnotizua nga koncepti i Bluetooth.

Dhe sot, ju mund ta lidhni smartphone-in tuaj me shumë gjëra, madje edhe dolli. Është e vështirë të imagjinohet një botë ku robotët do të pikturojnë thonjtë tanë dhe rrobat thjesht do të pastrojnë vetveten, por ky realitet nuk është aq i largët.

Bright Side liston disa shpikje futuristike që mund të zëvendësojnë shumë nga objektet e zakonshme që përdorim sot.

FOTO GALERI
1/8
Dritaret me xhama që ndërrojnë ngjyrë dhe prodhojnë energji

Top Channel