“Ngjarje historike! Urime” Yuri Kim reagon për zgjedhjen e Shqipërisë në Këshillin e Sigurimit në OKB

11/06/2021 21:25

Ambasadorja amerikane në Tiranë Yuri Kim ka reaguar në lidhje me zgjedhjen e Shqipërisë në Këshillin e Sigurimit në OKB për dy vitet e ardhshme.

“Ngjarje historike! Urime Shqipërisë që u zgjodh për herë të parë në Këshillin e Sigurimit në OKB. SHBA pret të punojë me Shqipërinë edhe më ngushtë në rajon dhe në botë. Urime!”,  shkruan Yuri Kim.

Top Channel