Edhe pse temperaturat nuk janë të përshtatshme për të bërë plazh, të shumtë janë qytetarë që këtë të dielë kanë shfrytëzuat ditën e pushimit për tu drejtuar Gadishullit te Karaburunit.

Por nuk kanë munguar dhe të huajt që kanë ardhur nga Ukraina, siç janë ky grupi i femrave që ndihen shumë mirë për atë që ofron bukuria e ujit dhe gjireve te Karaburunit.

Top Channel