Telefonat inteligjentë e ardhshëm të Google do të shfaqen me një imazh krejtësisht të ri.

Informacioni dhe fotografitë vijnë nga rrjedhësi i mirënjohur Jon Prosser, i cili tregon Google Pixel 6 dhe Google Pixel 6 Pro në një dizajn të ndryshuar plotësisht dhe rrënjësisht në kanalin e tij në YouTube Front Page Tech.

Jo vetëm pamja, por edhe disa detaje teknike janë plotësisht të reja për telefonat Pixel.

Në pjesën e pasme me dy ngjyra, moduli i kamerës shtrihet në të gjithë gjerësinë. Lentet e kamerës dhe blici janë rregulluar krah për krah.

Pixel 6 i rregullt duhet të ketë 2 lente kamera, Pixel 6 Pro duhet të ketë 3 lente.

 

Top Channel