Raketa kineze dështoi/ Copëza të saj po bien në Tokë, ky është shteti i rrezikuar (VIDEO)

06/05/2021 21:39

Raketa fluturon në mënyrë të pakontrollueshme përmes orbitës dhe do të përplaset në tokë në ditët në vijim.

Kina vuri në orbitë pjesën e parë të stacionit të saj të ri hapësinor javën e kaluar.

Që atëherë, automjeti lëshues i përdorur për këtë po rrëzohet në mënyrë të pakontrolluar nëpër orbitën e Tokës.

Në ditët në vijim ajo do të hyjë në atmosferën e Tokës.

Mund të supozohet se raketa e tipit “Long March 5B” nuk do të digjet plotësisht gjatë ri-hyrjes dhe se pjesë të saj do të godasin sipërfaqen e tokës.

Një video nga meteorologu i njohur amerikan Nick Stewart thuhet se tregon raketën kineze ndërsa “rrëzohej” nëpër orbitë mbi shtetin amerikan të Iowa.

Top Channel