Vazhdon numërimi në KZAZ nr 90 në Sarandë kanë përfunduar së numëruari 44 QV nga 53 të tilla.

Sipas rezultateve deri tani PS është në avantazh me 6720 vota e ndjekur nga PD me 4309 vota dhe LSI me 1255 vota.

Ndërkohë vota të pavlefshme u gjetën 629.

Top Channel