Përfundon numërimi në 3 qendra votimi në Has, këto janë rezultatet

26/04/2021 01:14

Në Bashkinë e Hasit ka përfunduar numërimi në tre qendra të votimit.

Qendra e votimit nr. 530 vota te vlefshme janë 230 nga këto PD-ja ka marrë 159 vota dhe PS 69.

Qendra e votimit 525 ka në total 217 vota të vlefshme, prej tyre PD-ja ka siguruar 141 vota ndërsa PS-ja 74. Qendra e votimit 528, ka 346 vota, PD 233 dhe PS 113.

Në total në këto 3 qendra PD ka marrë 533 vota dhe PS ka marrë 256 vota.

Top Channel