Kryeministri Edi Rama pasi ka votuar shkoi në selinë e PS ku qëndroi deri pak më parë.

Pak më parë ai ka mbërritur në kryeministri.

Kryeministri në një deklaratë të shkurtër për mediat tha se sot është një ditë e bukur, që qytetarët të gjuajnë penalltinë e tyre, pra votën.

Rama: Është një ditë shumë e bukur. Një ditë fantastike, sot është dita që të mos ushqejmë asnjë ndjenjë negative ndaj askujt që me votën e vet shpreh një opinion tjetër. Sot jemi një familje e madhe në një atdhe, mos të harrojnë se demokracia është sport pa spektator, sport që secili të zbresë në fushë dhe të gjuajë penalltinë e tij.

Top Channel